Termeni de utilizare

Introducere

Vaillant apreciază vizita dumneavoastră la acest website şi interesul pentru compania şi produsele noastre. Gasiţi mai jos importante note legale privind utilizarea acestui website.

Acest website este oferit de Vaillant Group Romania srl, Soseaua Bucuresti Nord nr. 10 incinta Global City Business Park, Cladirea O21, parter si etaj 1, Voluntari
jud. Ilfov - 077190 (“Vaillant“). Orice utilizare a acestui website (Website-ul Vaillant) reprezintă subiectul acestor Termeni de utilizare. Aceşti Termeni de utilizare pot fi modificaţi sau înlocuiţi de către alţi termeni şi condiţii, e.g pentru achiziţia de produse şi servicii. Cu logarea, sau unde logarea nu este solicitată pentru accesarea sau utilizarea Website-ului Vaillant, aceşti termeni sunt acceptaţi în versiunea lor curentă.

Acest website a fost creat cu maximă grijă. Totuşi, nu ne putem asuma orice vina sau garanta pentru acurateţea şi integralitatea informaţiilor şi datelor oferite. Vaillant îşi rezervă dreptul de a modifica informaţiile sau datele oferite în orice moment şi fără a anunţa în prealabil. Putem opri funcţionalitatea Website-ului Vaillant, ca şi serviciile oferite în cadrul acestuia, parţial sau în totalitate, în orice moment. Datorită naturii internetului şi a sistemelor computerelor, Vaillant nu isi asuma responsabilitatea pentru pentru functionare continua a Website-ului Vaillant.

Inregistrare. Parola.

Anumite pagini ale Website-ului Vaillant pot fi protejate printr-o parola. Pentru siguranta tranzactiilor, numai utilizatorii inregistrati pot accesa paginile mentionate. Vaillant isi rezerva dreptul sa refuze inregistrarea unui utilizator. Vaillant isi rezerva in particular dreptul de a selecta anumite site-uri, care inainte erau accesibile gratuit, pentru accesare prin inregistrare. Vaillant are dreptul, in orice moment si fara obligatia de a-si prezenta motivele, sa respinga accesul utilizatorului la datele parolate, prin blocarea datelor de utilizator, in particular daca acesta:

- incalca acesti termeni de utilizare sau isi neglijeaza datoria privind datele utilizatorului;

- incalca legea vreunei aplicatii, prin accesarea sau utilizarea website-ului Vaillant sau

- nu utilizeaza website-ul Vaillant pentru o lunga perioada de timp

Pentru inregistrare, utilizatorul trebuie sa ofere informatii corecte, iar cand aceste informatii se schimba in timp, sa le modifice (in masura posibila:on-line) fara intarziere. Utilizatorul trebuie sa se asigure ca adresa sa de e-mail, oferita lui Vaillant, este disponibila in orice moment, la fel ca si o adresa la care utilizatorul poate fi contactat.

Dupa inregistrare, utilizatorul va primi un cod de acces, care cuprinde un ID si o parola (“Datele utilizatorului”). La primul acces, utilizatorul trebuie sa isi schimbe parola primita de la Vaillant cu una stiuta doar de el. Datele utilizatorul pot fi folosite de catre acesta pentru a vedea sau modifica datele sale sau pentru a-si retrage consimtamantul privind procesarea lor.

Utilizatorul trebuie sa se asigure ca “datele utilizatorului” nu sunt accesibile tertelor parti si ca este responsabil pentru toate tranzactiile si activitatile facute sub acestea. La sfarsitul fiecarei sesiuni online, utilizatorul trebuie sa se delog-eze de la website-ul protejat prin parola. Daca utilizatorul afla ca terte parti utilizeaza datele sale, acesta trebuie sa notifice Vaillant in cel mai scurt timp in scris sau, dupa caz, pin e-mail.

Dupa primirea notificarii, Vaillant va respinge accesul la zona protejata prin parola utilizatorului. Accesul utilizatorului se va putea face dupa o noua inregistrare a acestuia.

Utilizatorul poate in orice moment sa ceara incheierea inregistrarii in scris, tinand cont ca aceasta stergere sa nu incalce relatiile contractuale. In acest caz, Vaillant va indeparta toate datele utilizatorului din locurile stocate, din momentul in care aceste date nu mai au utilitate.

Produse. Servicii

Vaillant ofera pe acest site informatii despre produse si servicii care se poate sa nu fie disponibile in anumite tari. Vaillant nu garanteaza ca aceste produse si servicii prezentate pe acest site sunt de asemenea disponibile in tara dumneavoastra. Pentru o lista completa a produselor si serviciilor Vaillant, va rugam vizitati homepage-ul tarii dumneavoastra; acces direct aveti prin campul “Alegeti tara dumneavoastra”. Anumite produse si servicii prezentate pe site-ul Vaillant pot fi interzise sau pot avea anumite restrictii in unele tari pentru vanzare sau utilizare. Va rugam intrebati sucursala Vaillant din tara dumneavoastra daca produsul sau serviciul respectiv este disponibil.

 

Responsabilitate

Atata vreme cat orice informatie, software sau documentatie este disponibila fara vreun cost, orice responsabilitate pentru calitatea defectuoasa sau titlul vreunei informatii, software sau documentatie, in special in ceea ce priveste absenta defectelor sau absenta pretentiilor sau drepturilor tertelor parti, sau in ceea ce priveste intregirea si/sau suprapunerea cu scopul, sunt excluse, exceptie facand cazurile de conduita necorespunzatoare sau frauda. Orice alta responsabilitate a Vaillant este exclusa, in afara faptului in care sunt cerute de lege, e.g sub cazurile de conduita necorespunzatoare, neglijenta, prejudiciu personal sau moarte, imposibilitatea de a respecta caracteristici garantate, tainuire frauduloasa a vreunui defect sau in cazul scurgerilor de informatii avand caracter contractual. Desi Vaillant incearca permanent sa pastreze website-ul Vaillant fara virusi, Vaillant nu poate garanta lipsa acestora. Utilizatorul trebuie, pentru propria protectie, sa urmeze toti pasii pentru a-si asigura securitatea, prin utilizarea unui virus scsnner inainte de a descarca orice informatie, software sau documentatie. Masurile de protectie de mai sus nu intentioneaza, nici nu implica schimbari in dezavantajul utilizatorului.

Hyperlinks

Website-ul Vaillant poate contine hyperlinks catre paginile web apartinand tertilor. Vaillant nu are nici o responsabilitate pentru continutul acestor pagini, acesta nefiind aprobat de Vaillant, nici informatiile continute controlate de acesta. Utilizarea acelor pagini este facuta pe riscul utilizatorului.

 

Drepturi de autor

Drepturi de autor

Continutul acestui website este protejat prin drepturi de autor apartinand

Vaillant Group Romania srl

Soseaua Bucuresti Nord nr. 10 incinta Global City Business Park, Cladirea O21, parter si etaj 1, Voluntari
jud. Ilfov - 077190

sau orice alta companie apartinand Vaillant Group. Vaillant Group inseamna Vaillant GmbH, avand sediul in Remscheid, Germania si companiile sale affiliate. Toate textele, pozele, fisierele de grafica, audio, video sau de animatie, nume de marci sau orice alt continut al acestui website este subiectul legilor dreptului de autor sau al altor legi care protejeaza proprietatea intelectuala. Nu puteti schimba, copia, distribui, vinde, inchiria, utiliza, suplementa in orice maniera informatii apartinand acestui site, fara acordul primit in prealabil in scris. In cazul unui acord primit, orice copiere partiala sau integrala a continutului website-ului Vaillant trebuie sa contina si informatia "© [Year] Vaillant GmbH, Remscheid. All rights reserved.“ Puteti totusi citi, copia, printa si pastra materiale pe care Vaillant le-a publicat pe acest site, daca scopul acestor actiuni nu este comercial.

Conferintele de presa, ca si documente, fotografii si grafica pot fi folosite de catre publicatiile de presa sub conditia ca urmatorul anunt sa fie atasat “© [Year] Vaillant GmbH, Remscheid, www.vaillant.de. All rights reserved.” Reprintarea este gratuita, dar solicitam o copie pentru evidentele noastre.

Daca doriti sa utilizati material apartinand acestui website, va rugam sa ne contactati la

office@vaillant.com.ro

 

Brevete

In cazul in care nu se specifica altfel, toate logo-urile, brevetele, emblemele si denumirile produselor utilizate de catre website-ul vaillant sunt protejate de catre legea brevetelor. Acestea reprezinta proprietate intelectuala apartinand Vaillant GmbH, Remscheid, Germania sau companiilor afiliate. Orice utilizare neautorizata sau abuz al acestor brevete sunt interzise si constituie o incalcare a legii brevetelor, a drepturilor de autor si a altor legi ce apara drepturile proprietatii intelectuale si competitia neloaiala.

 

Protectia datelor private

Pentru colectare, utilizare si procesarea datelor cu character personal apartinand utilizatorului website-ului Vaillant, Vaillant trebuie sa respecte legile privind protectia datelor personale. Va rugam sa cititi informatiile noastre privind protectia datelor.

 

Feedback

Apreciem daca ne contactati. Oricum, am dori sa scoatem in evidenta faptul ca putem, fara taxa, sa utilizam orice idee sau propunere venita de la dumneavoastra pentru dezvoltarea, imbunatatirea sau vanzarea produselor noastre.