Alege piese de schimb originale!

Folosind piese de schimb originale vă bucurați de beneficiile oferite de o experiență de peste 140 ani în domeniul tehnologiei. Piesele originale vă protejează investiția, conferind centralei dumneavostră termice o durată mai mare de viață!

 

Fiabilitate și siguranță
Concepute special pentru produsele noastre, piesele de schimb originale asigură garanția fiabilității și a bunei funcționări. 

 

Calitate
Calitatatea fiecarei piese este testată  și verificată cu aceeași rigurozitate de către specialiștii noștri ca și produsele noastre, respectând standardele de conformitate și testele de siguranță.

 

Identificare
Puteți depista o piesă originală Vaillant, Saunier Duval sau Protherm după marca afișată. Piesele de schimb sunt sigilate în ambalaje originale cu siglă și conține codul produsului și poza. În cazul în care ați achiziționat o piesă de schimb și nu sunteți sigur de proveniență, puteți verifica direct la noi la 021 209 51 34.

 

Garanție
Piesele de schimb înlocuite au garanție iar toate reparațiile și intervențiile service la centralele termice sunt făcute în conformitate cu cele mai înalte standarde de calitate.


GALERIE


Alege piese de schimb originale!

Alege piese de schimb originale!

Alege piese de schimb originale!