Despre noi

Vaillant Group Service este service-ul reprezentaței Vaillant Group în București.

În 2005, Vaillant Group România a lansat Vaillant Group Service, serviciul de monitorizare al centralelor  termice pentru mărcile Vaillant, Saunier Duval și Protherm.

Calitateaprofesionalismul și expertiza sunt cele 3 avantaje majore oferite de service-ul reprezentanței Vaillant Group, atât în prezent, cât și în viitor.

Fie că este vorba de intervenții în garanție, verificări, lucrări de întreținere sau lucrări de postgaranție, specialiștii noștri vin mereu în întâmpinarea nevoilor dumneavostră, punându-vă la dispoziție cele mai bune soluții.

Cu o experiență bogată și înaltă calificare, specialiștii Vaillant Group Service vă asigură că centrala termică funcționează la cei mai buni parametri. Echipa noastră are o pregătire excelentă și un nivel bogat de cunoștințe, fiind mereu la curent cu noile actualizări și ultimele tehnologii. Tehnicienii noștri sunt în permanență sprijiniți de departamentele de producție și cercetare-dezvoltare ale unuia dintre cei mai mari producători mondiali.

Verificările realizate de experții noștri sunt singura certitudine că centrala termică este în stare perfectă. Fiecare tehnician efectuează minim 1.000 de verificări anual la centralele termice, ceea ce vă garantează efectuarea unei expertize (verificări) minuțioase a echipamentelor și rezolvarea posibilelor defecte.

Echipa noastră acoperă orașul București și zonele limitrofe aferente. Pentru mai multe informații ne puteți contacta aici.

 
 

GALERIE


Despre noi

Despre noi

Despre noi

Despre noi

Despre noi