Impressum

Acest website este oferit de:

Vaillant Group Romania S.R.L.

Sediu social: Soseaua Bucuresti Nord nr. 10 incinta Global City Business Park, Cladirea O21, parter si etaj 1, Voluntari, jud. Ilfov („VAILLANT”)

VAILLANT apreciază vizita la acest website si interesul dumneavoastră pentru compania si produsele noastre. Găsiți mai jos precizări importante privind condițiile de utilizare ale acestui website.

 

PROTECTIA DATELOR

In conformitate cu cerinţele legale, Vaillant are obligaţia de a administra in condiţii de siguranța și numai pentru scopurile specificate, datele personale pe care ni le furnizaţi, în așa fel încât aceste date sa fie strict protejate.

Datele dumneavoastră, fie ele cu caracter personal, fie cele care nu au caracter personal sunt protejate prin parole în toate sistemele în care sunt păstrate. Persoanelor care au acces la aceste date le este strict interzisă transmiterea lor către terţe persoane, fără acordul dvs. exprimat în prealabil.

 

PRODUSE. SERVICII

VAILLANT oferă, pe acest website, informaţii despre produse și servicii care pot să nu fie disponibile în anumite ţari. VAILLANT nu garantează ca aceste produse și servicii sunt disponibile în ţara dumneavoastră. Pentru o listă completă a produselor și serviciilor VAILLANT, vă rugăm să vizitaţi pagina de web aferentă ţarii respective.

 

RESPONSABILITATE

VAILLANT nu este și nu poate fi făcut responsabil pentru prejudiciile create de erorile, lipsa de acuratețe sau de actualitate a informațiilor publicate sau menținute pe website. Mai mult decât atât, VAILLANT iși rezervă dreptul de a modifica informațiile sau datele oferite in orice moment si fără a anunta in prealabil.

Website-ul VAILLANT poate conține hyperlinks către paginile web aparținând terților. VAILLANT nu are nicio responsabilitate pentru conținutul acestor pagini sau pentru modul in care acești terți protejează datele dvs. cu caracter personal.

 

DREPTURI DE AUTOR SI BREVETE

Conținutul acestui website este protejat prin drepturi de autor.

In cazul in care nu se specifica altfel, toate logo-urile, brevetele, emblemele si denumirile produselor utilizate reprezintă proprietatea intelectuala aparținând VAILLANT. Orice utilizare neautorizata este interzisa si va fi sancționata potrivit legii.