COVID_19

Stimați utilizatori ai centralelor Vaillant Group în România (Vaillant, Saunier Duval, Protherm),

 

Din cauza situației generate de Coronavirus, pentru a ne alătura efortului de prevenție, în următoarea perioadă de timp tehnicienii noștri vor răspunde doar solicitărilor urgente, puneri în funcțiune sau reparații. Operațiunile de mentenanță, revizie, verificare tehnică periodică sau de semnare/reînnoire contracte de service vor fi reluate îndată ce situația va permite.

Vă mulțumim pentru înțelegere și suport!

Echipa Vaillant Group Service

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Respectați cu strictețe regulile de igienă personală recomandate de autorități, pentru a vă proteja atât pe dumneavoastră cât și pe cei apropiați. Folosiți masca de protecție doar în cazul în care aveți simptome de gripă sau răceală, pentru a-i proteja pe ceilalți.

▪ Spălați-vă pe mâini cu apă și săpun, minimum 20 de secunde, după orice contact cu o suprafață potențial contaminată.

▪ Folosiți prosoape de hârtie, de preferat, pentru a vă șterge mâinile.

▪ Nu vă atingeți ochii, nasul sau gura cu mâinile neigienizate.

▪ Dacă strănutați sau tușiți acoperiți-vă gura și nasul cu un șervețel de unică folosință, pe care aveți grijă să-l aruncați imediat la coșul de gunoi.

▪ Dezinfectați frecvent, cu soluție pe bază de alcool sau clor, suprafețele cu care intrați în contact, atât acasă cât și la locul de muncă.

▪ Aerisiți de mai multe ori pe zi încăperile în care desfășurați activități.

▪ Luați medicamente antivirale sau antibiotice numai la prescripția medicului.

▪ NU beți lichide din aceeași sticlă/pahar cu alte persoane și nu folosiți aceleași tacâmuri.

▪ NU intrați în contact direct cu persoanele aflate în autoizolare la domiciliu, indiferent dacă prezintă sau nu simptome specifice coronavirus.

▪ Masca de protecție/masca chirurgicală îi protejează pe cei din jurul dumneavoastră, în cazul în care aveți simptome de gripă sau răceală, întrucât previne răspândirea virusului pe cale respiratorie.▪ Masca de protecție trebuie să acopere complet nasul și gura persoanei care o poartă.